Et stempel med logo er en smart og professionel måde at markere genstande på eller fra arbejdspladsen, og næstefter håndskrevet er det den mest personlige detalje, du kan sende ud.

Et stempel vil desuden spare dig tid, og nye medarbejdere eller praktikanter behøver ikke svede over detaljerne, men skal bare trykke det ned! Du kan bruge stempel til post eller have ét med dit firmas logo, der kan trykkes på gavekort, hilsner eller varer.

 

Køb et godt stempel med logo til kontoret

Et godt stempel med logo kan give dit firma ekstra flair. Hvis du sælger håndlavede produkter, så kan det være en rigtig fin måde at sætte prikken over i’et; bare stempel mærket eller kortet, der følger med varen, for at give din kunde lidt ekstra personlig betjening.

Et personligt stempel kan også have firmaadressen på, så det kan bruges som en hurtig måde at fastsætte returadresse på udadgående pakker, eller din signatur, så hver vare eller kort, der forlader firmaet, har et personligt touch.

Sidst kan et stempel selvfølgelig bruges som sidste finish på et godkendt dokument, og på den måde kan du undgå, at forkerte informationer spredes i dit firma. Hvis noget ikke har dit stempel, er det ikke gyldigt, og du kan bruge det til at endeliggøre beslutninger og holde styr på sagerne.

Det er vigtigt, du ikke tager det første og det billigste, når det kommer til speciallavede stempler. Hvis blækket tørrer ud hurtigt, eller stemplet går i stykker, er det ubrugeligt.