Marjoe.dk sælger smykker til mænd online og er blandt en af danmarks største webshops for smykker til mænd. I dag sælger de herresmykker i fem lande og med stor succes, hvor danmark og sverige er de primære lande hvor de er godt etableret.

 

Marjoe startede i 2009 og med fokus kun på herresmykker da man skønnede tiden var inde til at mænd også skulle have deres markedsplads når de skulle pynte sig, og mænd er ikke lige de bedste til at købe smykker i fysiske butikker, men vil hellere side bag skærmen og i ro og mag finde de smykker der passer dem.

 

Med et stort udvalg på over 2000 forskellige modeller af herresmykker er udvalget bredt på Marjoe.dk og henvender sig til mange forskellige grupper af mænd, og der er grupper af mænd der er storforbrugere af herresmykker og køber igen og igen, så smykker er ikke kun for kvinder mere, men også blevet mændenes domæne.

 

Er du nysgerrig, så kan du tage et kik på Marjoe.dk her: https://www.marjoe.dk

 

Fremtiden for Marjoe er at etablerer sig stærkere i andre lande som Holland, Tyskland og Norge – Marjoe er på markederne men mangler det endelige fremstød som vil kræve lidt større markedsføring og der er ved at blive planlagt denne strategi og vil blive rullet ud i løbet at det næste års tid, så der er store forventninger til disse markeder i fremtiden.

 

Marjoe mener selv de er stærke og succesfulde på deres handelsplatform Marjoe.dk da de har specialiseret sig i kun at sælge smykker til mænd og ikke noget andet der kan forstyrre, og dette tilkendegiver mange af deres kunder også, så det vil være strategien fremadrettet.

 

Men når nu mænd har deres handelsplads, er det jo ikke helt entydigt med det kun er mænd der er kunder, mange kvinder handler jo også gaver til deres mænd på Marjoe.dk – disse kvinder spørger jo så efter om ikke vi har smykker til hende også, så dette er så nu også på tegnebrættet på Marje – en shop for smykker til kvinder.

 

En stor del af Marjoes succes skyldes at de behandler deres kunder med respekt, og er altid kun tilfreds når deres kunder er tilfredse. E-mærket er en stor del at trustet og folk skal føle sig trygge når de handler på Marjoe.