Det er ofte en rigtigt god idé for ens firma at tilkøbe revisor hjælp udefra. Revisorer har stor erfaring med at gennemgå årets regnskaber, så der bliver styr på økonomien.

Det kan komme til at koste firmaet dyrt, hvis der ikke løbende eller ca. en gang årligt holdes styr på regninger og betalinger fra kunderne. Bare få betalinger, der ikke er modtaget, kan i sidste ende betyde store tab for firmaet, hvis der ikke rykkes for pengene. Det er derfor en rigtigt god idé, at tilkøbe en revisor, der kan holde styr på regnskaberne.

Revisor til den rigtige pris

Når det handler om at finde den rigtige revisor, er det ikke uden betydning hvem der indgås aftale med. Det kan komme til at koste mange penge, hvis man bare tager den første i rækken. Det kan tage langt tid at finde den helt rigtige, hvis man leder særskilt på de forskellige revisorers hjemmesider. Det tager både tid og energi, og så kræver det, at man lige holder hovedet højt og noterer løbende for at kunne sammenligne priserne.

Det behøves heldigvis ikke være så besværligt, da man på https://juf.dk/ ved ganske få klik kan få en sammenligning af forskellige revisorer.

Nemmere bliver det ikke

På juf.dk kan du nemt og hurtigt indhente 3 uforpligtende tilbud. Det gøres ved, at du først beskriver opgaven.

Det gøres direkte på hjemmesiden, hvor du kan nøjes med at skrive 1-2 linjer om, hvad det er for en opgave du ønsker at modtage tilbud på. Herefter modtager du 3 tilbud i din mail, så du nemt kan sammenligne priser og ydelser på de forskellige revisorer.

Når du har læst de 3 tilbud vælger du blot den revisor, du gerne vil tilkøbe til opgaven, og så er du i gang.