Hvilken form for emballage skal du bruge i dit firma? Det er et spørgsmål, som alle firmaejere bør stille sig selv, hvis de handler med fysiske produkter. Læs med i denne artikel for at få nogle gode råd om, præcis hvilken emballage det er en god ide at bruge. Du kan for eksempel lære om hvilke papkasser er blevet godkendt af de forenede nationer.

Find de godkendte papkasser

Det er en god ide at kigge lidt på kvalitet og hvilke former for emballage, som faktisk er blevet godkendt på højere plan. Gennem Systemkassen kan du finde UN-godkendt papkasser. Og disse er altså ganske gode papkasser at benytte sig af som emballage.

Disse UN-godkendte papkasser er ikke meget dyrere end almindelige papkasser er. Men du vil samtidig få en meget høj kvalitet, når du køber disse papkasser. Er det derfor ikke også en god ide at netop at købe dem hjem? På den måde er du sikker på at de virkelig kan holde til hvad end du skal bruge dem til.

Når du sørger for at bruge noget ordentlig emballage, så yder du også en god service til dine kunder. Dine kunderne kommer altid i første række. Det er derfor meget vigtigt at overveje dette, hvis du står og mangler noget emballage at benytte dig af i din virksomhed.

Det kan være en relativ lille investering af dine firmapenge. Men det kan give høj profit, da dine kunder bliver meget gladere for den service du yder.

Findes der grønne muligheder?

Det er også en rigtig god ide at undersøge hvorvidt, der er nogle grønne muligheder indenfor for eksempel papkasser og anden emballage. Der findes ofte grønne muligheder i dag uanset hvilke former for produkter man gerne vil have fat i.

Nogle gange kan det være alt for dyrt. Men nogle gange er prisforskellen faktisk minimal. Og grønne muligheder og kan i dag endda være billigere end de almindelige løsninger er!

Det er en god ide at gå op i grønne muligheder, når det gælder emballage. Det er et ganske godt signal at sende til sine kunder, da langt de fleste kunder i dag går op i at handle med grønne firmaer. Og på den måde kan du altså tiltrække en del flere kunder, når du benytter dig af grønne muligheder.

Derudover er det naturligvis også bare en god ide at gøre for klodens skyld. Hvis du selv går en smule op i miljøet, så er det jo helt oplagt at du skal benytte de grønne muligheder, når det gælder emballage i din virksomhed.

Prøv at undersøge dine muligheder og udregn hvor meget dyrere det ville være at benytte nogle grønne muligheder, når det gælder emballage.