En succesfuld virksomhed kræver et stærkt hold af medarbejdere, som trives på arbejdspladsen og som trives med hinanden. Teambuilding og oplevelser uden for arbejdspladsen generelt er med til at forstærke dette fællesskab. Det handler om at styrke relationerne i et team og dermed forøge effektiviteten.

 

Du kan tage dine kollegaer med på teambuilding i Aarhus. Byen giver dig mulighed for at samle jer ude på vandet og se smilets by fra en ny side. Her skal I, i fællesskab få kapsejladsbåde til at sejle og få dem over målstregen. Sejlererfaring er ikke et krav. Faktisk forventes der, at ingen af de kollegaer, som du samler, har sat foden på en kapsejlads båd før. Det er derfor en sportsgren og en aktivitet for alle.

 

Hvorfor teambuilding?

Drømmen for enhver arbejdsplads er kunne skabe, samt være en del af et team, hvor følelsen af fællesskabet eksisterer og hvor der i samarbejde leveres resultater. For at dette kan blive en realitet, handler det om at styrke motivationen gennem stærke relationer mellem medarbejderne. Og netop stærke relationer, samt godt samarbejde kan øges og forbedres gennem fælles oplevelser. Oplevelser som indebærer fysisk aktivitet og hvor alle er på udebane og derfor sammen skal finde løsninger og nå i mål.

 

Til dette er sejlsporten et helt unikt redskab, som både fokuserer på samarbejde og vidensdeling, og som også er en unik oplevelse, som kollegaerne sent vil glemme.

 

Vidensdeling er kernen til succes

Sejlsporten tager virksomheden og kollegaerne ind i en fantastisk kultur omkring vidensdeling, som er altafgørende for at opnå de bedste resultater. I sejlsporten er vidensdelingen med til at sikre OL medaljer, mens det på arbejdspladsen kan have indflydelse på din virksomheds bundlinje.

 

Det handler altså om at dele erfaringer og i fællesskab løfte niveauet på arbejdspladsen. Sejlsporten introducerer dig til forskellige værktøjer til at arbejde med netop dette og gøre det til en del af kulturen i din virksomhed. Så tag kollegaerne ud af de vante rammer og giv dem en både spændingsfyldt og lærerig oplevelse.